Denk mee over de nieuwe speeltuin in het Zuiderpark

De gemeente Hoogeveen werkt aan de vernieuwing van het Zuiderpark en wil graag jouw mening horen. Of je nu in de buurt woont, het park regelmatig bezoekt of gewoon enthousiast bent over speeltuinen – iedereen kan meedenken. Heb jij leuke ideeën voor de nieuwe speeltuin? Dan is dit je kans om mee te denken!

Ideeën delen

Tot en met de herfstvakantie kun je jouw input delen en dat kan op twee manieren.

Speeltuinbouwer

Speel mee met de speeltuinbouwer! Op hoogeveen.speeltuinbouwer.nl kan je aan de slag met je eigen speeltuin. Je krijgt van ons een budget en hiermee kan jij zelf je eigen speeltuin inrichten. Wil jij klimmen, glijden, rennen, voetballen of schommelen? Gebruik je fantasie en stuur je eigen speeltuin naar de jury!

Enquête

Je kunt ook kiezen voor het invullen van een korte enquête. In maar een paar minuten en met het beantwoorden van korte vragen help je ons ontzettend. De enquête kan je vinden op hoogeveen.nl/speeltuin. Denk mee en vertel ons wat jij wil bij de speeltuin.

Beide tools zijn makkelijk te gebruiken en staan open tot 3 november. Daarna verzamelt de gemeente alle feedback en organiseert een nieuw moment voor bewoners om verder mee te denken.

De speeltuin wordt in 2025 gerealiseerd, en de gemeente kijkt ernaar uit om samen met bewoners een prachtige nieuwe plek te creëren.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Telefoon

14 0528

Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisplein 24
7901 BW Hoogeveen

Postadres

Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen
info@hoogeveen.nl
Verstuur een veilig bericht